© Myriam Luyckx

Plantendag Arboretum

Ben je een border aan het aanplanten, wil je dringend je bloembakken vullen of ben je op zoek naar niet-alledaagse groenten voor je moestuin? Kom dan zondag 21 april 2024 snuisteren op de plantendag van Arboretum Kalmthout tussen de vele kramen boordevol bijzondere planten, bomen, struiken, zaden, bollen en knollen. Je kunt er op één dag terecht bij de allerbeste kwekers van België en omstreken voor allerhande tuinplanten en botanische zeldzaamheden, en dat in het prachtige kader van de arboretumtuin.

Toegang tot de tuin inbegrepen
Maak kennis met de uitgebreide plantencollectie van Arboretum Kalmthout en geniet van een wandeling in de 13,5 ha grote arboretumtuin, nu volop in lentebloesem.

Elk uur gratis rondleidingen
Maak samen met een gids een wandeling door de arboretumtuin, volop in lentesfeer. Tussen 11 en 16 uur zijn er elk uur gratis rondleidingen, ze duren ongeveer één uur. Sluit aan zonder te reserveren, max. 25 deelnemers. De gids deelt een kwartier vooraf polsbandjes uit aan het vertrekpunt aan de Oudolf Borders (aangegeven met wegwijzers).