Piknikfabrik

Hoe werkt het?

Picknicken in de natuur kan vanaf nu zonder zorgen of gesjouw en je kiest zelf de locatie. De piknikfabrik levert vanaf 8 personen het picknickpakket ter plaatse en op slot. Met een geheime code kan je bij aankomst de picknick openen. Je geniet van de hapjes, drankjes en alles wat je nodig hebt voor een geslaagd openluchtetentje.

Locaties

In het Grenspark Kalmthoutse Heide levert de piknikfabrik op meerdere locaties. Deze vaste picknickspots liggen aan bestaande wandelpaden en fietsroutes, zowel op Belgisch als op Nederlands grondgebied. Of haal je bolderkar op aan ‘Bosbar De Eekhoorn’.

Picknicken omringd door bloemenpracht kan in het Arboretum Kalmthout, vlakbij het treinstation Kalmthout. De toegang tot het Arboretum is niet inbegrepen in de picknickprijs.

Ooit al eens willen picknicken in het gezelschap van nachtegalen, scholeksters, slobeenden en kleine karekieten? Verken dan zeker eens het unieke moerasrietlandschap van het natuurgebied van De Maatjes op de grens van Kalmthout en Wuustwezel. De piknikfabriek levert aan uitkijktoren De Klot.

 Meer informatie: www.piknikfabrik.be.