Visit Kalmthout

Plan je een uitstap naar Kalmthout? Wel, we geven je gelijk!

Onze gemeente heeft alles voor een onvergetelijk weekend of daguitstap. Zit je verlegen om inspiratie of heb je een vraag over bepaalde activiteiten? Onze toeristische medewerkers helpen je maar al te graag om alles uit je verblijf te halen. Want hun passie voor Kalmthout werkt behoorlijk aanstekelijk. 

Kom binnen, de deur staat elke dag open bij Visit Kalmthout. Spring gerust binnen voor een wandel- of fietskaart en ontdek zo wat voor moois Kalmthout te bieden heeft. Zoek je nog een uniek én lekker lokaal cadeau? Stel dan zelf je ‘Kalmthoutbox’ samen met lekkere, verrassende én lokale producten.

Missie Visit Kalmthout

Visit Kalmthout is een dynamisch toeristisch infokantoor over de gemeente Kalmthout. Een veelzijdig kruispunt waar inwoners en (internationale) bezoekers gefascineerd geraken door Kalmthout als door de unieke natuur die terug te vinden is in de heidegemeente. Visit Kalmthout werkt hiervoor samen met verschillende toeristische partners zowel in de eigen gemeente als de toeristische regio’s Kempen en Vlaanderen.

Voor wie?
- voor iedereen die Kalmthout (beter) wil leren kennen.
- voor bezoekers die één of meerdere dagen in Kalmthout willen verblijven, is het infokantoor een ideaal startpunt voor de toeristische verkenning in de regio rond de Kalmthoutse Heide.
- voor wie Kalmthout al min of meer kent, betekent Visit Kalmthout een nieuwe invalshoek met inspirerende toeristische producten gecombineerd met lekkere lokale producten.
- voor Heikneuters (inwoners) die deel uit willen maken van een gemeente die trots is op haar natuur en cultureel erfgoed. Visit Kalmthout is voor hen een open huis dat uitnodigt om deel te nemen aan allerhande activiteiten in de eigen gemeente.

Visit Kalmthout

Putsesteenweg 131
2920 Kalmthout

Contact