Kalmthoutse cadeaubon

De Kalmthoutse cadeaubon is een fijn cadeau waarmee je in heel wat handelszaken in Kalmthout terecht kan. 
Kies zelf je bedrag: met een minimum van 10 euro en een maximum van 150 euro. 

Het bedrag dat op jouw cadeaubon staat, kan je in verschillende delen en bij verschillende handelaars gebruiken. Deze cadeaubon is het digitale vervolg op het succesverhaal van de papieren cadeaubon die in Kalmthout al meer dan vijfentwintig jaar bijzonder populair is.

Veel plezier met het schenken van deze bon!

Naar de webshop

Waar kan ik de Kalmthoutse cadeaubon gebruiken?

Met de Kalmthoutse cadeaubon kan je bij meer dan 60 verschillende handelaars terecht.

Hier vind je de deelnemende handelaars

Waar en hoe koop ik een Kalmthoutse cadeaubon?

1

Je bestelt de cadeaubon eenvoudigweg via de webshop. Eens je de bestelling hebt afgerond en betaald, wordt de cadeaubon in jouw mailbox gedropt. Je drukt het pdf-bestand af, vult een persoonlijke boodschap in en je cadeaubon is klaar.

2

Je kan de aankoop ook volledig digitaal uitvoeren. Je bestelt de gewenste cadeaubon in de webshop en je kiest er voor om deze rechtstreeks in de mailbox van de ontvanger te doen belanden. De ontvanger stapt met zijn smartphone bij één van de deelnemende handelaars binnen en kan met de QR-code op zijn/haar toestel rechtstreeks betalen.

3

Loop binnen bij Visit Kalmthout of het gemeentehuis in Kalmthout. Daar gebeurt de verkoop met de fysieke cadeaubon. Je krijgt de nieuwe, eigentijdse cadeaubon mee in een mooie geschenkverpakking! 

Hoe weet ik welk bedrag op mijn Kalmthoutse cadeaubon staat?

Heel eenvoudig: geef hieronder de 16-cijferige code in die onder des QR-code van jouw cadeaubon staat en je ziet onmiddelijk welk bedrag jij nog ter beschikking hebt.

Cadeaubon saldo raadplegen

Registreer jezelf als handelaar

Ben jij een handelaar in Kalmthout? En wil je onze lokale cadeaubon kunnen accepteren in jouw vestiging? Je schrijft jezelf eenvoudig in via onderstaande link.

Meld je zaak aan