Op verlof in de schoonste hof van Antwerpen, de Noordertuin

"Kom op verlof in de schoonste hof van Antwerpen, de Noordertuin" dat is de titel van een nieuwe kaart van vijf gemeenten in de noordrand van de provincie Antwerpen. Brecht, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel werken op toeristisch en recreatief vlak al langer samen.

De vijf gemeentes willen elkaars toeristische troeven versterken door de krachten te bundelen. Dat doet deze nieuwe publicatie met een overzichtelijke en vrolijk vormgegeven kaart, waarop de trekpleisters duidelijk zijn weergegeven met icoontjes en illustraties.

Op de achterkant vind je de tien hotspots in de vijf gemeenten én staan de grootste terugkerende evenementen opgesomd. Daarnaast worden de contactgegevens van de toeristische diensten vermeld met een QR-code. Die leiden bezoekers snel en eenvoudig naar de webpagina waar meer info te vinden is.

De toeristische kaart is ontworpen door grafisch vormgever Leny Moerkens van Faar en wordt gratis verdeeld via de toeristische diensten van de vijf gemeentes, zoals bij Visit Kalmthout.